Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Pomáhám u jedné rekonstrukce a řešíme tam problém jak dovílit toho, aby umakartová stěna (hnusně hnědá ) vypadala jako ostatní stěny v chodbě, které jsou bíle vymalované.
Nemáte s tím někdo zkušenost, čím by se to mohlo vymalovat. Hledám nejjednodušší možnost. Určitě už s tím máte někdo zkušenost, protože vy víte vždy vše.
Díky za Vaše nápady a mějte se fajn.
Lukas
Dobrý den, umakart je dost hladký, obávala bych se, že barva nebude dost otěruvzdorná. Já bych použila samolepicí tapetu v hodně světlé barvě. Mám tak polepeny výplně na skříni a část stěny v předsíni, vypadá to moc dobře a hlavně nehrozí poškození. Samá bíla se mi zdá být fádní, jemný vzorek na tapetě může místnost oživit. Patronka
doplněno 28.06.11 19:16:1jara, neopisovat!
Tak nakonec se rozhodli pro toto a prý to po dvou nátěrech vypadá dobře. vseprohobby.cz/...
Zkusím to vyfotit a hodit sem fotky .
Díky Vám všem za názory
Lukáš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.