Nejste přihlášen/a.
Zdravím. plánujeme grilování ale potřeboval bych to naložit tak ve čtvrtek a grilovat budeme nejdřív v pondělí. Myslíte, že to vydrží bez problémů? Celý víkend jsem v práci a nestihnu to naložit třeba v sobotu. A poradíte ještě, jaké vepřové použít? Je vhodná z těch libovějších třeba kotletka? Díky díky moc
krkovička propaguje krkovičku moc děkuju za rady. Z toho masa potřebuju právě něco libového, bude s námi grilovat hodně holek, které se na prorostlé ani nepodívají. Tak snad to stihnu v sobotu naložit, ale bude to jen tak tak. Ještě jednou díky
a zkoušel jste naložit maso jen do soli a pepře? Odležení je základ a pokud nestojíte o chuť bylinek, lze si vystačit se solí a čerstvě umletým pepřem. Chuť masa bude znatelná a přitom bude slané v celé hloubce a ne jen na povrchu a celkově jemnější.
Když si vzpomenu včas nechám si maso na gril odležet klidně týden, jen ho nasolím, na pepřím a hodím na nejchladnější místo v lednici, kde je skoro 0°C. Je daleko více měkké než kdybych ho v pátek koupil a rovnou hodil na gril.
Naložené v ledničce vydrží bez problémů, jen se vyvyrujte masa s kostí to by mohlo dělat problémy. Pokud máte čas hodinku-dvě před grilovačkou tak můžete naložit maso až pak, nebo nenakládat vůbec a rovnou na gril. Kotletu grilujeme-asi 1cm plátky-NENAKLEPÁVAT!, na libové je nejlepší a nejrychlejší kuřecí. O víkendu jsme grilovali celé kuře 1,40 kg nasolit, potřít i vevnitř nějakou marinádou, vzít půl litrovou plechovku piva-půl vypít pak vystřihnout ještě dvě dírky jak se otevírá,narazit kuře, zakrýt gryl a asi hodinu dělat, odkrýt gril a cca 20 minut dělat odkryté ( RECEPT Z ŠÉFA NA GRILU A JE TO VÝBORNÉ).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.