Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou indukční desku a troubu?

Od: agouska* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, prosím o radu. Chci si pořídit indukční desku a vestavnou troubu. Můžete mi prosím poradit jaká značka by byla nejlepší a zároveň bych si ráda pořídila myčku, ale ne vestavěnou. Vůbec se v tom nevyznám . Díky moc.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co člověk, to názor. Já mám doma vše od Electroluxu, rodiče taky a všude maximální spokojenost. Ale jistě je nepřeberný množství lidí kteří jsou spokojený s jinými značkami. Proč nechceš vestavěnou myčku?

agouska*
hodnocení

Díky, taky jsem uvažovala o Elekrtoluxu. Vestavěná myčka se mi nevejde.

Proč by se nevešla vestavná myčka? Má stejný rozměry jako volně stojící a vypadá to rozhodně líp.

agouska*
hodnocení

To máš pravdu, ale tím bych přišla o jednu skříňku a nevím, kam bych ty krámy dala.

Kam dáš myčku? Dej skřínku na to místo kde plánuješ myčku.

lucinkaf*

tohle mi nějak hlava nebere, vždyť vestavěná myčka nesebere žádné místo navíc oproti volně stojící. Pokud nemáte žádnou myčku, tak o skříňku přijdete v každém případě...Také jsem pro vestavěnou...

fiik*
hodnocení

0x

elektro-kuchyne.cz/... My máma tady tutu a o polovinu levnejší a je výborná, ale ono je to v podstatě na vás proco se rozhodnete každá značka má své plusy a mínusy takže ono to je na vás. Troubu elektro-kuchyne.cz/... ale dá se sezhna na 100% levnejší. Myčku bych jednoznačne volil VESTAVNOU být vámy tak tu jednu skrínku klidně objetuji protože vesatvná je daleko hezčí a zapadne do kuch. linky elektro-kuchyne.cz/... my máme teda na 14 sad nádobý ale jestli nemáte moc nadobý tak bych vám doporucil asi tuto elektro-kuchyne.cz/... . Já si myslím at se rozhodnete pro whirlup, electrolux nebo siemens a jinší nebe to šptná volba.

markkko*
hodnocení

0x

Tak mi máme značku Amica a naprostá spokojenost.Když manželka vaří na všech 4 plotýnkách tak to lehce píská ale taky aby ne když jedou dva bustery.

kejki
hodnocení

0x

U indukční desky co nejdelší záruku - když vám odejde výkonový tranzistor, tak výměnkáři vymění celou elektroniku a je to palba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]