Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Musí mít město muj písemný souhlas?

Od: lounacek odpovědí: 2 změna:

Dobrý den všem. Město mi loni před domem vybudovalo autobusovou zastávku MHD. Tato zastávka je zvýšená nad ůroveň silnice asi o 20cm a je ve tvaru asi 15 m nástupního ostrůvku. Tato zastávka byla vybudovaná společně s rekonstrukcí chodníků/městem/. Oznámení o záměru města jsem dostal,ale tam nebylo o budování zastávky ani slovo. Mezi zastávkou a mým domem je již zmíněný chodník o šířce asi 1,5 m. Cítím se teď podvedem ze strany města a jeden známý mi řekl,že zastávka je už stavba a na to potřebuje zřizovatel můj písemný souhlas. Okolnosti ohledně protestu a petice proti výstavbě už mám za sebou. Zastávka zde hyzdí okolí,je tu doslova nevyužívaná,jenže nějaký nabubřelý ůředník si ji prosadil i přes své obludné rozměry. Nevím co mám proti tomu dělat. Velice děkuji všem za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Odpovědí jste tu měl ve třech předcházejících dotazech na to samé téma až dost... Přes to všechno je tu málo konkrétních informací např. o obsahu a formě "oznámení o záměru města", nejasné jsou okolnosti ohledně protestu a petice proti výstavbě... a plno dalších věcí...

naši projektanti se vyjádřili ke stavbě a stavebnímu konání a Vaší účasti na něm...

Vám zůstává jedna věc: zhromáždit všechny podklady, co máte a obrátit se na právníka... tady na poradně bez podkladů dostanete jen všeobecné informace, a každá maličkost, která se např. Vám nezdá důležitá, může být rozhodující...

takže právník je Vaše východisko, protože i podněty k přešetření a případné další právní kroky musíte umět sepsat a na nic nezapomenout, protože i na maličkosti formální Vás můžou vyšplouchnout...

držíme palce!

lounacek
hodnocení

Vím mate pravdu,ale předse nemůže být v tomto oboru takový bordel,snažím se jen dopídit toho zda je takováto vyvýšená zastávka stavbou,pokud ano má to nějaká pravidla. Nemám na právníka dost peněz abych šel do rizika. Nejasné zákony-více peněz pro justici a právníky nic víc. Všechny předchozí odpovědi byly velmi nejasné. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]