Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak utěsnit trubky

Od: wuxia odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Zjistil jsem, že mi při spláchnutí protéká voda trubkami, co jsou vzadu za záchodem. Vypadá to, že prosakují těsněním. Existuje nějaký tmel, který by je utěsnil? Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

očistit osušit, silikon neutrální to jistí. (klidně i sanitární, univerzální.)..

doplněno 23.06.11 18:58:

jak snad se povede, to se MUSÍ povést hned napoprvé...:)

wuxia
hodnocení

Díky za radu, zkusím to, snad se povede.

wuxia
hodnocení

Jasně, já jen že jsem v domácích pracech tak trochu (hodně) nezkušený, takže pevně doufám, že se mi to povede :)

hop®
hodnocení

0x

Přímo pro tyto účely se vyrábí klasické medvědí ho*no v kartuších, jmenuje se to různě (podle výrobce), většinou stavební tmel nebo butylenový tmel... K plastovým trubkám přilne lépe než silikon. Ovšem tyto trubky musí být při aplikování tmelu suché - to platí i při použití silikonu!

des*

Stačí na to docela obyčejná plastelina která je běžně v každé domácnosti s dětmi.*hej*

doplněno 23.06.11 23:20:

česky=plastelina=modelina,doplněno zkrz krajové názvosloví.

wuxia
hodnocení

Plastelína?

hop®

Vlastně, proč ne? Nemám to vyzkoušené, ale mělo by to fungovat! *palec*

P.S.: Hlavně se ale pak nedivte, když Vám budou po bytě cestovat chobotničky! *smich*

Z vlastní zkušenosti vím, že medvědí trus v tomhle případě na keramice moc nedrží (i když je suchá).

hodnocení

0x

Nejlepší a nejčistší způsob je výměna gumového těsnění. Stojí pár korun a práce je to tak na 10 minut. Silikonem to jde, ale to bych použil až při nějakých potížích (šikmo vedená trubka a podobně.

des*

A o to nejspíš jde,jenže nyní se dělá to těsnění z plastu a je poněm ho...

hodnocení

0x

kupte si kvalitní flexi připojení ne to co stojí 90-120,- ale to co je za 300,- a je po problému než to bastlit tím (medvědím hovnem) není určeno na tuo aplikaci , slouží správně na vyplnění mezery mezi panely je sním velice špatná manipulace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]