Nejste přihlášen/a.
Na zahradě leží zhruba 15 let takové sandwichové panely, nějaká kombinace hliník (či zinek?) plech z venku, uvnitř je prej skelná vata a jde vidět zvenku ztrouchnivělé dřevo. Přemýšlím co s tím. Taťka říká, že dříve to měl nachystané na chatku, ale teďka tak vyhodit, ale prej cenu mají ty plechy. Takže rozebrat. Ale nevím, nakolik je pro mě tato práce nebezpečná, z hlediska té skelné vaty? Měl bych mít roušku? Nebo to zbytečně řeším? A nenašla by ta skelná vata taky nějaké uplatnění? Pokud ne, tak berou tento materiál běžně na sběrném dvoře? Děkuji moc za rady ![]()
Děkuju za odpověď. Nemohl jsem se dovolat na sběrný dvůr, jestli mi skelnou vatu vezmou a jestli by jim vadila i směska vaty+dřeva+hřebíky.
Ale řeším nový problém. Vosí hnízda uvnitř těchto panelů. Jedno jsem rozcupoval dlouhou tyčí a utekl od toho, tak nevím co do rána ty vosy vymyslí. Jak je zítra řešit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.