Nejste přihlášen/a.
Na zahradě leží zhruba 15 let takové sandwichové panely, nějaká kombinace hliník (či zinek?) plech z venku, uvnitř je prej skelná vata a jde vidět zvenku ztrouchnivělé dřevo. Přemýšlím co s tím. Taťka říká, že dříve to měl nachystané na chatku, ale teďka tak vyhodit, ale prej cenu mají ty plechy. Takže rozebrat. Ale nevím, nakolik je pro mě tato práce nebezpečná, z hlediska té skelné vaty? Měl bych mít roušku? Nebo to zbytečně řeším? A nenašla by ta skelná vata taky nějaké uplatnění? Pokud ne, tak berou tento materiál běžně na sběrném dvoře? Děkuji moc za rady
Děkuju za odpověď. Nemohl jsem se dovolat na sběrný dvůr, jestli mi skelnou vatu vezmou a jestli by jim vadila i směska vaty+dřeva+hřebíky.
Ale řeším nový problém. Vosí hnízda uvnitř těchto panelů. Jedno jsem rozcupoval dlouhou tyčí a utekl od toho, tak nevím co do rána ty vosy vymyslí. Jak je zítra řešit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.