Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Při čištění nerezové trouby jsem použila nevhodný čistící prostředek. I po opakovaném drhnutí na ní zůstavají šmouhy jakoby od otisků prstů. Dostanu to nečím dolů nebo mám zničenou troubu? Předem děkuji všem za radu!
1x
Pokud není poškozen povrch, osvědčilo se mi v takovém případě použití kombinace prostředků Digič a Digen, které jsem obdržel od prodejce k mé digestoři. Zabralo to i v případě mé tchýně, která vyzkoušela několik jiných čistících prostředků bez uspokojivého výsledku. Našel jsem je v internetových obchodech většinou za cenu mezi 130-150 Kč za sadu. Jestli to nabízejí v drogeriích ale bohužel netuším. Cena není nízká, ale řešení funguje a ušetříte za jiné prostředky, se kterými byste marně experimentovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.