Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šmouhy na nerezy

Od: alla odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Při čištění nerezové trouby jsem použila nevhodný čistící prostředek. I po opakovaném drhnutí na ní zůstavají šmouhy jakoby od otisků prstů. Dostanu to nečím dolů nebo mám zničenou troubu? Předem děkuji všem za radu!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud není poškozen povrch, osvědčilo se mi v takovém případě použití kombinace prostředků Digič a Digen, které jsem obdržel od prodejce k mé digestoři. Zabralo to i v případě mé tchýně, která vyzkoušela několik jiných čistících prostředků bez uspokojivého výsledku. Našel jsem je v internetových obchodech většinou za cenu mezi 130-150 Kč za sadu. Jestli to nabízejí v drogeriích ale bohužel netuším. Cena není nízká, ale řešení funguje a ušetříte za jiné prostředky, se kterými byste marně experimentovala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]