Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Je to už celkem dávno (cca 2 týdny) co jsem šel domů ze školy pěšky a chytil mě opravdu parádní slejvák. A vzhledem k tomu, že už ani u nás, na jihu Jižní Moravy, není dešťovka nijak extra čistá, tak to moje kšiltovka hezky schytala. Původně jsem si toho nevšiml ale pak jsem zjistil že je celkem dost zablácená. (Hlavně kšilt a čelní část). Bohužel na ní není žádný návod k čištění. Tak jsem se chtěl zeptat, jak to prát, nebo jestli by mělo stačit to vydrhnout kartáčem.
Problém ale je, že nevím z čeho je výpln kšiltu, mohl by to být papír a ten by se v pračce určitě zničil.
Je to moje nejoblíbenější kšiltovka a navíc je to oficiální série Rogera Federera od NIKE a byla celkem drahá, takže ji nechci zničit.
Pro lepší ilustraci znečištění přidávám obrázek:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.