Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám v kuchyni jemnou vrstvu vápenného štuku kvůli vyrovnání štěny po odtranění tapet a seškrabání opadávajících nátěrů. Jde o minimální vrstvu, někde pomalu nulovou. Je nutné používat penetraci? Pokud použiju penetraci a navazuje zeď bez štuku, bude to nějak poznat? Bude se to malovat barevně, ne jen bíle.
Předem díky za názory
Dobrý večer, řešili jsme to tu před pár dny, nabízím celou řadu názorů. Já osobně bych nepenetrovala, podklad má podle mne stejnou savost, ale přečtěte si celé vlákno poradte.cz/.... Přeji hezký večer, a příjemné malování. Patronka
Mave, fleky buď vzniknou, nebo ne. Ale penetrace je další vrstva materiálu, která může být problémová. Já bych v tomto případě nepenetroval, stejně jako i v mnoha dalších případech. Je minimum situací, kdy penetraci používám (a věřím, že je k dobru věci)...
doplněno 23.06.11 20:41:Doporučil bych vymalovat nabílo, a pak řešit případné fleky - Telsal, Savo... Po vyřešení fleků pak finální barvu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.