Nejste přihlášen/a.
Chci realizovat prodejnu v Garáži rodinného domu. Mám zde výšku stropu 2,70m a projektant mi sdělil, že dle norem musí být 3m. Myslím, že by muselo dojít k uzavření 80% prodejen v rodinných domcích, protože v bytové výstavbě je výška 2,60 a zvedání stropů je nemožné. Má s tímto někdo zkušenost? Děkuji.
Zdravim,mám udelanou prodejnu v RD..(Bývalý obytny prostor) stropy jsou 2.70m a nikdy žádny problem nebyl! Ani při kolaudaci,ani nikdy jindy!Zkuste se na to ale zeptat ma místním stavebním uřadě!Já to vidím ale v pohodě!
Ptal jsem se na SU.Nikdy to nijak neměřili. Kontrolují dodržení provedení dle projektu a pokud to je +/-20 cm tak to nikdo prý neřeší. 30 už prý lze poznat...ještě mi to ověří dle platných předpisů.
Takže jen doplnuji seriozní odpověd:
360/2007sb. § 46
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.