Nejste přihlášen/a.
Dopředu děkuju tomu, kdo mi definuje, co vše znamená formulka "provozní náklady" v nájemní smlouvě, tzn. jaké náklady pokrývá. Díky
Díky, tzn že je nesmysl, že majitelka bytu si účtuje na provozní náklady 413,- měsíčně, přičemž elektriku a plyn mám sjednáno sama na sebe, a voda studená, teplá, ohřev, teplo... jsou vyúčtovány zvlášť. Prostě mě zajímá, co si do toho asi tak může zahrnout...
Nejlepší je konfrontace-z očí do očí,zaco je to.Třeba že upustí dobrou radu,teď se platí za všechno.NEBÁT se zeptat.
Nebojím se Jen od půlky května řeším příšerný nesmysly ohledně vyúčtování vody. Nejdřív mi paní naúčtovala 13000 nedoplatky, pak se po konfrontaci a mé kalkulaci 3 týdny neozvala, najednou jsou nedoplatky 6000 přičemž mně pořád vychází, žemi mí ještě 7000,- vracet... jsem z toho jelen a zjišťuju všechno možný
Terezo, měl jsem podobné problémy s domací a zúčtováním vody. Učovala třeba kubík vody za 200Kč, srážkovou vodu...
dopadlo to tak, že jí dělám vyúčtování vody sám za celý domek, a všichni jsou spokojeni.
Provozní nákldy jsou všechno co souvisí s provozem, ale bávám se, že Vám účtuje něco ne nesůže a schová to do takové částky. Třeby pojištění baráku... nemůže rozpočítat na nájemníky a zkoušela to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.