Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starší montovaný dům - životnost?

Od: hledac* odpovědí: 7 změna:

Při hledání domu jsem narazil na popis montovaný dům po rekonstrukci - podle mně to je tzv. okál. Moje otázka zní, zda má cenu do takového domu - byť po rekonstrukci smysl investovat. Jaká je životnost těchto domů, nerozpadne se mi to za pár let? :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

(ne)rozpane se. Podle toho jak se o dům staráte či starali jiní.

viz: toto je Okál. cukrar.rajce.idnes.cz/...

toto rovněž: milancukrar.papricka.cz/...

milancukrar.papricka.cz/...

doplněno 20.06.11 21:39:

hledači, to je na několik stránek, musíte si s sebou vzít znalce, mistra odborníka...

Když jdete kupovat auto za 120 000Kč, berete si s sebou kámoše?

hledac*
hodnocení

to je právě ono.. nová fasáda vypadá hezky, ale jak poznam co je pod polystyrenem? Na co si tedy dát pozor u takovéhoto domu?

ladislavtikal*
hodnocení

0x

dejte sem fotku a cenu toho co chcete kupovat

hledac*
hodnocení

Jedná se o podobný jako na prvním odkazu od milancukrar viz výše. Cena je kolem 2600000Kč.

Za ty peníze se nechá postavit nový montovaný domek, viz např. drevoastavby.cz/... Nový je nový. Starý i když po rekonstrukci vždy bude větší nebo menší pokladnička.

ladislavtikal*

vim osobne ze tyto domky kdyz nemaji nakladnou reknstrukci udelanou ta se do toho cpou jen penize protoze od spoda docela vlhnou a hnijou pricky lidi pak udelaji jen ze to preplatuji sdk to se tyka tech co sli rovnou na desku ty co maji sklep vyzdeny uz takovej problem nebyl dalsi problem byl zatejkani mezi okno a a montovanou zdi to chce dukladne projit a kouknout kolik za co zaplatili co se opravilo ale za tu cenu co pisete jestli mate moznost koupit levny pozemek nebo ho mate tak radeji si postavte

hledac*
hodnocení

k té ceně... ceny realit tu obecně jsou podobné jako v okolí Prahy. Pozemek je k tomu kolem 1000m2 což taky navyšuje cenu. Taky bych na jednu stranu radši novostavbu, ale nevim na koho narazim a co stim může být za komplikace. A oceně včetně pozemku nemluvě.U staršího můžu zjistit nedostatky včas a dát od toho ruce pryč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]