Nejste přihlášen/a.
Tchýně viděla v televizi nějaký pořad ve kterém se starší beton natíral barvou která zacelila jeho povrch.Nepamatuje si ale, jak se ta barva jmenovala.Nevíte někdo co by to mohlo být za barvu?
Já jsem na beton používal IZOBAN. Bylo to ale před více než 5 lety a pořád docela drží. Natírali jsme betony na zeleno.
detecha.cz/...
Pravděpodobně to bylo na Nově, Rady ptáka loskutáka.
Jednalo se o barvu Knauf TS730, cena by měla být 1400,- Kč za 3,5 kg. Jenže nikde není a ve Knaufu tel: 272 110 111 byl odkaz na jakousi firmu v přístavu v Praze - Holešovicích a tu jsem nenašel.
No, v té firmě Knauf moc ochotni nebyli, je to někde v oblasti Praha - Kbely. Chtěl jsem to vyzkoušet na manší ploše betonového tarasu, poměrně hrubého povrchu (hrubej říčák + Ruská 400 tak před 30 lety) ... Tak hodně úspěchů
doplněno 20.06.11 19:14:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.