Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černí brouci a blechy. Mají něco společného?

Od: appleiweb* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Před 3 týdny nám kocour přitáhnul domů blechy a od té doby pozoruji také podivné černé broučky. Tito brouci se objevují ve stejném množství jako blechy. Jsou tomu dva dny co jsem blechy i broučky zlikvidoval Chlornanem sodným a oba dva druhy na 2 dny zmizeli ale dneska jsem opět zpozoroval broučka jak si mašíroval po zemi a v zápětí jsem opět objevil na podlaze 2 blešky. Brouk je tak 1 až 2 mm velký,má černý krunýř s krovkama a snad i létá. Nevím kde se to bere ale zajímá mě jestli tenhle brouk má něco společného s blechama a co je to za brouka. Předem dík

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Blechy s černými brouky určitě nemají nic společného. Pro určení brouka je potřeba více informací. Je opravdu tak mrňavý jak uvádíte? *nevi*

mkat*
hodnocení

0x

Ten cierny chrobak nebude nahodov chrobak z fazule.Prezry fazulu ci ich tam nemas.

hodnocení

0x

Dokud nevidíte bílé myšky, tak to nic není :))

hm*
hodnocení

0x

Tipnul bych, že společného mají ti brouci s blechama jen místo, kde poslední dobou prolézá váš kocour.

hodnocení

0x

Kocourovi pořiďte protibleší a protiklíšťovou pipetku mezi lopatky. Očividně navštěvuje stejná místa, kde se blechy vyskytují. Ježčí pelech? Možná také broučci. A na blechy v bytě bacha! Nakladou do koberce a do textilu na gauči gauči vajíčka a pak je to na zbláznění! Nebo na sebevraždu. *plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]