Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čištění oken po zateplení

Od: malenka* odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu jak mám vyčistit okna. U nás se dělalo zateplení domu a dělníci nám neřekli že si máme z lodžií sundat okna. Lodžie máme zateplené oknama. Ale ty řemeslníci ty okna tak zneřádily že to nejde umýt. Jsou stále mastné. Jsou to mastné koláče a nejde to umýt. Vypadá to na nějaký tmel nebo silikon. Tak proto prosím o radu. Děkuji Alena

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Nejlepší odmaštovač je JAR.Pokuď se jedná o sklo,použíjte i tech.benzín na cákance.Pak okna běžně umyjte ironem.

mildaivos
hodnocení

0x

Pokud je to jen mastné tak technický benzín, jestli je to od silikonu tak nic nepomůže jedině seškrábat žiletkou co to půjde a můžete skusit search.seznam.cz/...

jjiittkkaa*
hodnocení

0x

Tak toto mám také za sebou mám doma výborný prostředek, který skvěle odmašťuje. Nevím jestli zde mohu napsat jméno toho výrobku,podle pravidel nesmím. Tak jestli chcete napište mi email a já vám odpovím.Mějte hezký večer.

ladinpraha*

Podle pravidla P3 můžeš sdělit název výrobku.

jjiittkkaa*

Jmenuje se Zoom a je od firmy Amway.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]