Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblečení po babičce - jak se zbavit zápachu

Od: pertlik odpovědí: 10 změna:

Zdravím, budeme rekonstruovat dům a na půdě ve skříni se našlo ještě nějaké oblečení snad po babičce. Není to žádný Armandi nebo Versáče :D ale jako pracovní oblečení na stavbu dobrý :). Trochu to ale voní stařinou :) přirovnal bych to ke kravínu nebo něčemu podobnýmu *smich*. Jak se zbavit toho zápachu..vyčistit, vyprat, máte s tím zkušenost? Děkuji předem za tipy *hej*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiik*
hodnocení

2x

Taky jsem toto řešil pro mě to nebylo nic příjemného protože začnete vzpomínat(aspon já teda ano). No ale prádlo jsem rozdelil a začal prat na nejdelší cyklus asi na 40° a pridal jsem tam hodně aviváže jak už tady říkal kolega předemnou. Pak jsem hodil ven a nechal uschnout a byloto...

olaf71*
hodnocení

2x

jestli v kožichu ještě není babička, tak by to mělo jít normálně vyprat. jestli tam je, tak vyprat v louhu

marenka*

Hrozně vtipný. *bzum*

des*

Všechno bez milosti vyhodit ,po nebožtících se nemá nic nostit,přináší to smůlu,budete vidět,pamatujte si to.

marenka*

Desi, souhlasím. Ne s pověrou, že to nosí smůlu, ale vůbec si nedovedu v té (teď už víceméně zakonzervované kdesi v podvědomí) bolesti ze ztráty milovaného člověka, že by mi někdo z rodiny po ránu vyšel oblečen stejně jako ... *plac*

krkovicka*
Jedno z přání mé babičky bylo,že po mé smrti všechno spalte.Dodnes děda má vše ve skříni.Na matraci,kde ležela spí dcery,peřiny do kterých se potila,dnes se potí dcery...Tohle už není normální.

krkovicka*
hodnocení

0x
Vyprala bych ho v silný avivaži a pověsila ven,na vyvětrání.

pertlik
hodnocení

Dík za tipy *palec* ještě doplním že se jedná o montérky a vaťákové kabáty... vypadají jako funglovky které nikdo nenosil, žádná Čína :)

ola®

No tos měl říct hned, že se jedná o modráky! Nějak jsem si nemohla představit chlapa, jak pobíhá po dvorku ve fjertuchu*smich* (zástěře...)

des*

Tady je vidět jak je matoucí,špatně zadaná otázka.*stop*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]