Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuchyň na umakartové jádro

Od: prochor* odpovědí: 9 změna:

Budou držet ty skříňky když je k tomu umakartovému jádru přilepým nějakým speciálním lepidlem?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Tak to bych rozhodně neriskoval. V umakartovém jádru jsou latě, do kterých můžeš skříňky uchytit. Nebo jiné řešení hledej v historii poradny, už se tu řešilo.

lidus*

Bod pro Vás, lidé snad věří té praštěné reklamě kde cosi čímsi přilepí a drží to a drží.

jabraka*
hodnocení

0x

To lepení je závislé stejně na pevnosti materiálu,ke kterému zátěž lepíme.Pokud nemůžeme připevnit skříňky na vruty do latí uvnitř,Lze si pomoci latí,kterou našroubujeme a můžeme i přilepit za záda skříněk na umakart.Pak jsou skříňky zavěšeny na kovové závěsy,které se dají přesně naštelovat.Je možné,že je budeme z nějakého praktického důvodu potřebovat sundat nebo posunout.

JABRAKA

hodnocení

0x

Teď jsem vyndávala ze skříňky štos talířů. Šílená váha, málem mi to vypado z rukou. A ty štosy mám 4. V poličce pod talíři mám spoustu hrnků a skleniček. Troufne si někdo odhadnout, kolik ta naplněná skříňka váží? Šíleně moc! *hej*To neudrží ani lepidlo, ani vruty. Musí tam být zabudované lišty. *palec*

16.06.11 18:19
hodnocení

0x

NEBUDE

hodnocení

0x

Hlavně, i když se to nějakým lepidlem podaří přilepit a ono by se asi podařilo, všelijakých lepidel je k mání neuvěřitelný množství, tak to nakonec dopadne tak, že na stěně zůstanou přilepený záda skříněk a celá skřínka se poroučí k zemi. Je to prostě nesmysl, konstrukčně to klasická skříňka neumožnuje. Musela by mít pevný záda a ne sololakový.

mkat*
hodnocení

0x

Odvrtat krizom a z druhej strany dat podlozky take aby udrzali vahu zavesenych skriniek.

hodnocení

0x

Na to bych nespoléhal. Měl jsem linku taky na umakartu, ale na šroubech a drželo to. Výrobci kuchyní určitě poradí lépe.

kim*
hodnocení

0x

Osobně jsem montoval asi tři kuchyně přímo na umakart. Dřevěné výztuhy měřili pouhé 2 cm po obvodu každého umakartového panelu, do nich toho moc přichytit nešlo. Takže jsem zvolil stejnou techniku připevnění jako na původních starých kuchyních. Do každé skříňky přišroubovat kovové úhelníky, označit díry na umakart, provrtat skrz, prostrčit šrouby s dostatečnou podložkou a přitáhnout. A skříňky spokojeně visí už několik let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]