Nejste přihlášen/a.
mam ps-503 gorenje aut.pračku ,při prani spodniho prádla se dostala výstuž (KOUSEK DRÁTU)
otvory v bubnu dovnitř při prani to šramotí a při ždímání je to
rachot , de to nějak vytáhnout?
Jestli tomu dobře rozumím,je ten drát mezi bubnem a pláštěm. To lze jedině odtažením manžety(To je ta guma u dvířek). Musíte se dostat mezi buben a plášť. V domácích pračkách se moc nevyznám,mám zkušenosti jen s profi. Vznikne tam jen malá škvíra,kterou to budete muset nějak vydolovat.Doporučuji pračku nepouštět,dokud se vám to nepovede vyndat.Můžete zničit topná tělesa či poškodit buben a to je pak taková domácí pračka na akorát vyhoz.
Jde to vytáhnout i přes otvory v bubnu...
Dělal jsem to dvakrát...chirurgickými nástroji...s čelovkou na hlavě...a pokaždé mi to trvalo asi 4 hodiny velmi trpělivé práce (za velmi častých hlasitých nadávek...).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.