Nejste přihlášen/a.
Potřebuji radu!
V kuchyni máme starou kuchyňskou linku, má hroznou pracovní desku, chtěla bych ji nějak obměnit. V práci jsem viděla,že je na ní nalepené jakési - lino? - s motivem dřeva, což mě docela zaujalo. Linka je bílé barvy, a já vůbec nevím, kde se dá něco takového sehnat. Není to asi normální lino, o co jde? díky.
Nebylo by jednodušší vyměnit celou pracovní desku? Něco na to lepit, no já nevím. V životě jsem to tedy neviděl, ale nějak mě to je proti srsti. Pokud by to mělo být uděláno pořádně, stejně by se musel vyndat dřez, varná deska pokud tam je zadělaná atd. Osobně se mě to nějak nezdá a nešel bych do toho. Já bych koupil novou a vyměnil.
řodiče mají neskutečně starou plechovou linku a naní instalovali novou desku... veřte že Vás to supokojí a bude to na dlouhod dobu funkční. Všechny ost náhražky jsou na dvě věci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.