Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
koupil jsem dum ve kterem hodlam opravit interier abychom mohli par let bydlet nez se shromazdi penize na zboreni a postaveni noveho. Hledam inspiraci (podlahy, obklady, okna, dvere, proste vsechno v interieru). Kriterium je ted pouzit - pozdeji rozmontovat a pouzit v novem dome. Budu vdecny za kazdou radu a zkusenost.
Abych nastartoval diskuzi: Prijde mi vhodna zamkova plovouci podlaha. U oken a dveri mam zato ze je to lehce jde.
Ale obklady budeš muset dělat na míru a demontáží je poškodíš - bavíme-li se o lisovaných deskách potažených fólií, nebo dřevěných obkladech a podobně... Já bych se vybodl na "dočasné" úpravy - stejně to stojí těžké prachy a zaměřil se na to, abych rychle vydělal na konečnou tvář interiéru.
Řekl bych, že pokud tady nechceš řešit takové ptákoviny, jako jsou záclony, závěsy a nábytek, tak jsi vyjmenoval asi tak všechno, co můžeš použít.
Ledaže bys přiblížil představu, jak by měl ten stávající a následně nový interiér vypadat, takhle hypoteticky uvažovat není nic moc.
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.