Nejste přihlášen/a.
Vana má odprýsknutý smalt asi o průměru 4cm. Poraďte prosím jak to místo opravit. Vím, že oprava asi bude trochu vidět, ale zatím neuvažuji o výměně. Díky.
Jabraka doporučil asi dobře, prodává se (v lepších instalatérstvích) přímo barva na opravy smaltovaných van, asi to bude dost podobné.
Lujsi: jednoznačně výměna, takovýhle materiál nemám ani na chalupě na zalévání!
Lujsi, bez urážky, nevím, a pokud kradeš tak asi málo.
Já mám výhodu, že dělám ve stavařině, a třeba na chalupě mám téměř nepoškozenou akrylátovou vanu z rekonstrukce koupelny, na které jsem ještě vydělal, protože jsem ji nemusel odvézt na placenou skládku. Starou litinovou vanu jsem věnoval sousedovi, rád si ji odveze do sběru. Vím, že někdo tyhle možnosti nemá, a nemyslel jsem to vůči Tobě nijak špatně. Ale dnes většina investic na stavební obnovy domácnosti padne na koupelnu nebo kuchyňskou linku.
P.S.: pokud by okolo mne "procházela" nějaká starší zachovalá vana, mám Ti ji rezervovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.