Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praskly hnec na vareni v páře

Od: kobylka* odpovědí: 8 změna:

Zdravim,potrebuju poradit s nadobou na vareni v pare.Mam multifunkcni troubu,kde mam moznost varit i v pare.Mam k tomu i specialni nadobu z plastu.Ale pri poslednim vareni mi ve spod praskla.Cim to zadelat,aby mi neutekla voda.Ja uz nevim *nevi*

Diky Hanka

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pekelnik
hodnocení

0x

Trochu nechápu smysl této otázky.

Co si třeba koupit nový :-P

A nebo zkuste Herkules *smich*

kobylka*
hodnocení

Diky,novy stoji 600,-To jsem nepotrebovala slyset,takhle si umim odpovedet i sama.*bzum* a co kdybych to treba zalepila izolepou?To by drzelo lepe nez herkules,ne?*haha*

ladinpraha*

Proč ne, pokud máš izolepu, která vydrží patřičnou teplotu a tlak.

hodnocení

0x

Já můžu dát název lepidla, které se používá na mozaiky a tak dál. Drží to velice dobře, slepila jsem tím úspěšně prasklý ozdobný květináč a i jiné rozbité předměty ze skla i plastu.. Ale nejsem si jista, jestli je vhodné na nádobu, ve které budete vařit pokrmy. Aby se během vaření do jídla nevylučuvaly nějaké škodliviny. Jmenuje se to universal Bastel-Kleber. Speciální lepidlo na ruční práce. Je to francouzské lepidlo, a koupíte ho v prodejně s potřebami pro malíře a jiné. Stojí kolem stovky, a vydrží hodně dlouho.

kobylka*
hodnocení

Dekuji moc za odpoved a za snahu poradit :),ale ja potrebuju lepidlo,ktere nebude vylucovat nejake hnusy do jidla a vydrzi velkou teplotu.A hlavne zadelat tu prasklinu :( ,aby mi pres ni nevytekala voda...

gbjvfkbkk

1. je potřeba vědět z jakého plastu to je, pak se dá radit co s tím. Některé plasty jdou svařit. Lepení je problém, obzvlášť pokud jde o teplo a nádobu na potraviny. Další problém je to, že i po kvalitní opravě to může prasknout znova o kousek vedle. Kvalitní lepení bude drahé (dost možná i dražší než nová miska). Svaření - najděte v okolí někoho kdo to umí = někdo kdo svařuje např. folie na bazény, plastové díly na auta atd. Nejlepší ale asi opravdu bude ta nová za 600,- , nebo pokud je prasklá v záruce tak to vyreklamovat.

kejki
hodnocení

0x

Jestli je to ta do mikrovlnky Whirlpool, tak jedině koupit novou, možná se dá koupit jen ten spodek. Většina lepidel v mikrovlnce nedrží. Taky se mi tam udělaly ťupky, myslím, že je to od soli...

hodnocení

0x

pokud máte šikovného manžela , tak by to mohl skusit zatavit letovací pájkou...možná...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]