Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám klasický ruční šlehač na dvě metličky. Bohužel se mi nyní obě rozbily a ráda bych koupila nové. Šlehač však není značkový a tedy není možné zajít do specializovaného servisu.
Zajímalo by mě tedy, zda jsou metličky univerzální, zda lze koupit jakékoliv a budou pasovat. Máte někdo zkušenosti?
Děkuji.
bohužel, ani u značkových výrobků nejsou třeba i u jednoho výrobce metličky univerzální, natož aby pasovaly mezi výrobky různých výrobců... takže asi jen vzít metličku ssebou do obchodu a do obchodu a do obchodu, obchodu, obchodu...
možná, že v dvacátém sedmém budete mít štěstí, že budou pasovat... lepší by bylo nosit ssebou ten šlehač a zkoušet na místě... ale je tu možnost, že budou mít už jenom jednu metličku...
další možnost je, že po dlouhé štrapáci či anabázi s metličkami se Vám při prvním použití rozsype na šlehači zase něco jiného...
dnes se vyrábí na spotřebu a životnost se předpokládá na 2 - 3 roky...
ne jak moje ETA 022, slouží už dobrých 35 let...
dery, netrapte se sháněním metliček. Projedete, protelefonujete a v obchodě zaplatíte, případně za dobírku a balné, v konečném součtu třeba více než za nový šlehač. Ten např. v akci v Kaufu stojí nějakých 500-700kč. A je nový! 2 roky v záruce.
V tom Kaufu stojí 270 kč!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.