Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umatlané od silikonu - jak vyčistit

Od: xx* odpovědí: 5 změna:

mám od silikonu znečištěnou keramiku (umývadla,vanu),jak lze to vyčistit? díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

pokud silikon jednou zaschne, tak už to jde jen mechanicky např. žiletkou apd.

hodnocení

0x

něco jde mechanicky sloupnout... vygůgluj si heslo odstraňovač silikonu a použij jeden z mnoha tam uváděných výrobků...

vypisovat tady všechny možnosti je nad moje a serverovy možnosti...

doplněno 08.06.11 07:50:

clayman, ženě by se nelíbilo nové, hezčí dolní umyvadlo?

odstraňovač se používá jen před zaschnutím nebo se něco změnilo? Že bych konečně po 3 letech vyčistil dolní umyvadlo? *nevi*

hop®
hodnocení

0x

Odstraňovač silikonu (od Soudalu) jsem použil na 10 let starý silikon a byl jsem překvapen, že funguje. Větší vrstvu mechanicky odstranit, pak podle návodu nanést roztok na zbytky silikonu a po určité době (cca 15 min) seškrábnout přiloženou plastovou špachtličkou. Případně postup opakovat...

Fakt to jde!

inaf
hodnocení

0x

Buď mechanicky, pokud je tam větší vrstva, pokud je tam pouze film, musíte koupit odstraňovač silikonového glejtu - kdekoliv v hobby marketu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]