Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podlaha balkón

Od: geox® odpovědí: 4 změna:

Mám na balkoně položenou lepenku ve 2 vrstvách. Horní vrstva je modifikovaný pás s posypem. chtěl jsem na tento pás položit buď odvětrávanou dlažbu na terčích nebo dřevenou odvětrávanou dlažbu. V ikee mají odvětrávané dřevěné dlaždice na plastovém rámečku, ale straší mě tam ten rámeček -je zespoda ostrý a mám strach že kdyžna to v létě stoupnu tak by se to prořízlo do toho modif. pásu možná naskrz.

Je nějakej tip jak to pořešit? Napadl mě nějaký dřevěný meziroštík který by roznesl váhu na větší plochu? Neřešil jste někdoněco podobného?

Přelévat to betonem moc nechci, radši bych to nechal větrat a příp. závady snadno opravoval.

Díky Geox

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahojky,já jsem měl na balkoně ipu a na ní jsem položil umělý trávník mám to asi dva roky a je to super:)

hodnocení

0x

geoxi, v Ikei mají pravdu, nesmíte položit tak abyste protlačil, protrhl hydroizolaci. Proč dlažbu nepoložíte přímo na lepenku?

zkuste si vzít inspiraci z: hasoft.cz/...

ladislavtikal*
hodnocení

0x

dobry den delal jsem na ipu jak se rika dlazba na sucho na terce ale po dvou letech kdy se menilo pocasi a hlavne a v lete kdy bylo parno tak se to nesvedcilo zarezava se to ipy a nemate rovinu a kdyz ja slapnete tak vam to zajde do izolace a nemate to jak vyrovnat urcite kdyz to davat na terce tak bud udelat cementovou sterku nepropustnou a nebo tekutou lepenku a uplne nej jsou folie od fatra ktera to vydrzi a nepropichne se to

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud je položená hydroizolace dobře držící na podkladu,lze bez problémů lepit dlažbu přímo na lepenku.Naopak vytváření dutin zhoršuje adhezi a způsobuje kondenzaci vody v dutině.V případě potřeby lze zpevnit lepidlo i perlinkou.Zajištění spáry kolem stěn lze vylepšit silikonem.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]