Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozprašovací pistole Paint Zoom

Od: ivuska* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, myslím si že už někde dotaz bude,ale ráda bych se zeptala jestli má někdo zkušenosti s Rozprašovací pistolí Paint Zoom. Chtěla bych si sama vymalovat a zdá se mi ,že bych to mohla zvládnout

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jerrysek*
hodnocení

0x

S Paint Zoomem zkušenost nemám, sázím na váleček :) Naposledy jsme malovali kamarádce pokoj. Když budete chtít, určitě to i s válečkem zvládnete, nic těžkého to není ;) Nebo můžete pozvat pár kamarádek a udělat si zábavný den nebo třeba noc :) Nic na tom není, nemáte se čeho bát.

Já bych si Paint Zoom a nic jiného z teleshopingu nikdy nekoupila, protože na všechno sice udělají reklamu, ve které to vychválí až do nebes, ale opak je pravdou, a téměř všechno nefunguje buď už od začátku tak jak má, a nebo se vám to rozbije během pár dní...

ivuska*
hodnocení

Taky jsem přemýšlela o tom,že vymalujeme s kamarádkami.;)Jen jsem chtěla znát názor.Někdo říká,že ta pistole je dobrá ,někdo ji nemůže přijít na jméno... tak nevím.Ale každopádně děkuji za odpověď.

hodnocení

0x

základem dobré malby není nátěr malby ale DOKONALÁ PŘÍPRAVA PODKLADU pro nový nátěr! to je groo u spěchu. Pokud jsou stěny mastné, zaprášené, zakouřené, nepomůže Vám ani ZOOM za 20000kč. Začíná se oškrábáním staré malby pokud je hodně vrstev, omytím zbytků malby vodou s trochou mýdla, dále vyschnutím, penetrací alespoň míst pro vysprávky nerovností, zatmelení trhlin,sádrování a zabroušení. Pak Vám stačí občejný váleček za 60kč a máte hotovo. Opravdu o Paint zoom to není, ale vězte že toto je jen můj osobní názor. Několik bytů jsem již vymaloval. takže zpět na začátek, v jakém zhruba stavu a stáří (počet nátěrů) jsou stěny určenék malbě?odloupává se někde malba, nebo je relativně nová mladá? nebo se neškrábala 20 leT?

ivuska*
hodnocení

Dobrý den.

Jak píšete,asi pro mne bude opravdu dobrý ten základ.Pokoj jsme malovali před dvěma roky.Určitě bude potřebovat sem tam něco zasádrovat,oškrábat.Nátěry jsou asi dva.No uvdím jak to zvládnu.Původně jsem si chtěla nechat vymalovat,ale 1500 kč za jeden pokoj 6x4 se mi to zdá hodně.Právě proto jsem si říklala ,že i ta pistole je levnější.

podívejte, udělejte to po staru a nejlepším možným způsobem. Začíná se malířskou štětkou a nátěrem poměrně řídkým (rozředěný), který vyloženě "rozšmudlíte" na stěně a tím jej zatřete do pův. podkladu, který se tím zcelí, a vytvoří dobrý podklad pro další vrstvu. vlastně to jakoby napenetrujete, dále postupujete dle návodu výrobce Vámi zvoleného nátěru (ředění již bežné, ani husté, ani řídké . .. ) malbě zdar.!

messiah
hodnocení

0x

Ja o tom cetl hodne, primo paint zoom ma pry par nevyhod, vysoky hluk, tlusta trubice jenz spatne drzi (da se sikovne opravit izolackou), vytvari barevny prach, takze kolem sebe hodne nacaka (keci z reklamy jsou jen keci, ale to spravy plachta), ale vyhody jsou ze pri naredeni spravne hustoty, nadherne krije barvu, nemusi se nic skrabat a spousta lidi si vychvaluje malovani stropu. Vse ma sve vyhody i nevyhody ... hlavne nectete komentare lidi co pri vyrceni TV produkt prepinaji kanal a ani tu reklamu nevideli, jen maji zarito ze vse v TV je spatne a nedejte na lidi radici vam valecek, kupte si treba strikaci pistol z tesca ... Lidi zijici do dnes v komunizmu, bych uz davno zavrel do domova duchodcu, jsme v 21 stoleti, a oni odmitaji i motorovou pilu, protoze stara dobra sekera je stara dobra sekera.

krt

No včera jsem si půjčil paint zoom od tchána - potřeboval jsem namalovat podhled chaty - dřevěný. Tak jsem to vyzkoušel. Musím říct, že jsem byl docela spokojený, protože kdybych to měl dělat štětkou, tak tam nechám ruky a měl jsem to za 3 hodinky hotové, docela bez námahy (kromě horka). Jediné, co mi vadilo, bylo to, že jak jsem to držel nahoru a stříkal nad sebe, tak nevím, jestli to bylo úhlem stříkací pistole, ale občas mi kapala barva (netěsnily jedn. části) po nádobce a rukách. Ale ne, že byto nějak extra moc teklo. Navíc se to blbě čistilo - hnědý luxol :(. Závěr: myslím, že na nějaké části, kde není potřeba zas taková kvalita (když to natřu podruhé, tak to bude OK a překryjou se rozdíly), tak to je dobrá věc a velké plochy (dveře, okenice) - laťky bych samozřejmě radši vzal štětkou. Možná navíc když se stříká stěna, tak se to ani nepiple po rukách. Ale to nevím, nezkoušel jsem. Jinak to jde fakt rychle...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]