Nejste přihlášen/a.
Mám domek z 30 let minulého století. Stěny se stavěly ze dvou řad cihel se vzduchovou mezerou. Nyní chci v části domku zřídit koupelnu a izolovat nosnou stěnu. Jelikož se mi zdá pracné, abych vnitřní stěnu celou boural a dozdíval mezeru cihlami, chtěl bych se zeptat, jaký materiál bych mohl dát na vyplnění. Napadlo mě použít montážní pěnu a celý volný prostor vystříkat, ale nevím, jestli je to vhodné?
pro tento prostor samozrejmne muzes pouzit PUR nebo jiny drceny material, otazkou je zda vubec budes moci dukladne vyplnit horni cast zdi
dalsi vec je zda muze byt izolace v tomto meziprostoru (jaka, kolik apod.) to musi nekdo spocitat
pokud se jedna o dve provazane kantky zde to ani nepujde vyplnit necim drcenym a rozebrani jedne kantky take nebude vhodne
takto odlehcena, ale tepelne v prrr. stena ma svuj duvod
varianta zatepleni z exterieru neni realna?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.