Nejste přihlášen/a.
Dobry den,v garazi jsem zateploval strop(nad ni je detsky pokoj) jak mam nejjednoduseji zapravit polystyren?Polystyren jsem ukotvil a pripadne mezery zapenil takze je tam rovna plocha!Nechce se me tahat lepidlo -perlinka- lepidlo!neni nejaky jiny zpusob najaka naterova hmota...?Dekuji za opoved
to je jen o Vaší fantazii, já jsem polystren normálně omaloval bílou malířskou malbou HET. Dokonce ani nemusíte natítar a nechat tak jak je, jen musíte být opatrný v případě proušení flexou na jiskry...
Pokud je to "jen" strop v garáži a nechcete investovat, nechte to tak jak to je, vždyť to nemusíte ani natírat. Ovšem při případné požární kontrole se račte usmívat, nedejbože, kdyby se opravdu vyskytl nějaký vážný problém...
Dobrý den. Já tedy nevím, jak Vy, ale já bych se asi překonal a EPS něčím ošetřil, aby se zvýšila protipožární odolnost a aby to mělo nějakou štábní úroveň. Pochopil jsem, že garáž musí být v domě, když je nad ní dětský pokoj, takže uskladnění EPS na stropě musí být opravdu efektní estetická záležitost. Ale je to na Vás. Já bych tam to lepidlo, perlinku, atd. natáhl. S pozdravem Laďa
Tome, rozhodne zapravit! duvod je jasny
lepidlo-perlina-lepidlo
nalepit kazety
apod.
pro garaz by sel pouzit i samonosny SDK strop, kde neni zadne kotveni do stropu
Milane, garaz slouzi i k praci,kuteni apod. takze protipozarka (brouseni, rezani atd.) + pripadne drbnuti necim do EPS
Stando, souhlas, již hned napoprvé jsem napsal že se musí dát bacha...
přiznám se, že nejsem tak precizní jako vy, toto je oprávněná poklona k Vaší pečlivé práci, Já jsem na toto laidák, a detaily již neřeším, jen aby to bylo funkční. proto mám snad na pět let nedodělků...
strop mám jen polyš 120x250cm zatím jen připevněn na stropě, aby v kůlně nebyla zima
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.