Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je nutna perlinka?

Od: tom222 odpovědí: 11 změna:

Dobry den,v garazi jsem zateploval strop(nad ni je detsky pokoj) jak mam nejjednoduseji zapravit polystyren?Polystyren jsem ukotvil a pripadne mezery zapenil takze je tam rovna plocha!Nechce se me tahat lepidlo -perlinka- lepidlo!neni nejaky jiny zpusob najaka naterova hmota...?Dekuji za opoved

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

to je jen o Vaší fantazii, já jsem polystren normálně omaloval bílou malířskou malbou HET. Dokonce ani nemusíte natítar a nechat tak jak je, jen musíte být opatrný v případě proušení flexou na jiskry...

tom222
hodnocení

dekuji za rychlou odpoved!Jetse dotaz nepopraska nater?

proč by měl? žádný hustý nátěr a silnou vrstvu...

mě tedy nikoliv, a i kdyby je to garáž kůlna...

tom222
hodnocení

ok.moc dik Milane

hop®
hodnocení

0x

Pokud je to "jen" strop v garáži a nechcete investovat, nechte to tak jak to je, vždyť to nemusíte ani natírat. Ovšem při případné požární kontrole se račte usmívat, nedejbože, kdyby se opravdu vyskytl nějaký vážný problém...

ladajaskva*
hodnocení

0x

Dobrý den. Já tedy nevím, jak Vy, ale já bych se asi překonal a EPS něčím ošetřil, aby se zvýšila protipožární odolnost a aby to mělo nějakou štábní úroveň. Pochopil jsem, že garáž musí být v domě, když je nad ní dětský pokoj, takže uskladnění EPS na stropě musí být opravdu efektní estetická záležitost. Ale je to na Vás. Já bych tam to lepidlo, perlinku, atd. natáhl. S pozdravem Laďa

standam*
hodnocení

0x

Tome, rozhodne zapravit! duvod je jasny

lepidlo-perlina-lepidlo

nalepit kazety

apod.

pro garaz by sel pouzit i samonosny SDK strop, kde neni zadne kotveni do stropu

Stando, prosím, " rozhodne zapravit! duvod je jasny" mě nikoliv, můžete mi to vysvětlit proč je to nutné. Díky
standam*

Milane, garaz slouzi i k praci,kuteni apod. takze protipozarka (brouseni, rezani atd.) + pripadne drbnuti necim do EPS

Stando, souhlas, již hned napoprvé jsem napsal že se musí dát bacha...

přiznám se, že nejsem tak precizní jako vy, toto je oprávněná poklona k Vaší pečlivé práci, Já jsem na toto laidák, a detaily již neřeším, jen aby to bylo funkční. proto mám snad na pět let nedodělků...

strop mám jen polyš 120x250cm zatím jen připevněn na stropě, aby v kůlně nebyla zima

cukrar.rajce.idnes.cz/...

standam*

jj, mate pravdu jsem detailista (nekdy az moc) a dekuji, ale stoji to pak zato, ale take vice penez

to Ceočko tam je SUPER:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]