Nejste přihlášen/a.
Začal jsem párkrát do měsíce pomáhat kamarádce, co se stará o staré lidi. Dělám jen těžší práci co sama nezvládne a sem tam vysávám a to je problém. Většina těchto lidí má staré vysavače, do kterých se už nedají sehnat sáčky (papírové). Párkrát se dají vyčistit, což dělám, ale do nekonečna to nejde. Vytáhnu chuchvalce prachu, vypráším, ale ještě další den z toho prskám.
Chci jim navrhnout koupi nového vysavače a starý vyhodit. Ale nevím jaký, aby se stejná situace neopakovala za pět let.
Máte radu?
Ano já bych to taky tak udělal koupil by sem si svůj vysavač náký lepší aby jím pořádně vyluxovala a jeto. Ale do některých starších vysavaču se dají ještě sehnat sáčky zaleží jak je starej a co je to za typ a značku vysavače. Koupil bych asi tento mall.cz/... nebo pokud jste zastánci sačkových tak tento mall.cz/...
Ať už se rozhodnete jakkoli hlavně nekupovat Elektrolux Ergorapido, sice vysavá je to dokonce i nový výrobek, ale nic do něj neseženete. Určitě nám vydrží tímto spůsobem spoustu let (v koutě). Takže spoléhat na dostupnost sáčků u Elektroluxu po zkušenostech nedoporučuji. Pokud nechcete kupovat sáčky v zahraničí, tam jsou v česku jsem je nesehnal. Na ETA 7400 kterou používám v dílně a je stará 25 let seženu sáček bez problému.
...rozhodně sáčkový..já zas nedám dopustit na Miele...je tichý a sáčky,byť dražší,jsou objemnější.
V bytě mám ETU,strašně řve a má malé sáčky,poloplný sáček už silně ovlivňuje sací výkon
Bezsáčkový zánovní letěl do sběru-total nehygiena
v baráku Mieleho a max.spokojenost
jinak chválím za tu pomoc..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.