Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krytina na zídku plotu

Od: killom* odpovědí: 3 změna:

Zdravím všechny.

Rekonstrukce plotu u mě neprobíhá jak by měla. Opravil a znovu vyzdil jsem základy plotu (trubky + pletivo). Chtěl jsem vyhladit beton jak nejlip to jde, ale místo vyhlazení jsem se dočkal ještě horšího vzhledu. Základ dělal předchozí majitel a je široký od cca 14 do 20 cm. Základ vyčníva mezi 5-15cm nad zemí. Jde mi o to, že chci tuto nestvůru schovat pod nějaké opláštění. Napadlo mě zatím střešní krytina bobrovky (s tím že je ohnu směrem dolů a celé přilepím asfaltem). Nebo jsem našel hřebenáče k takovým těm vlnám na střechu. Ty bych ohnul do úhlu 90 stupňů. Máte ještě někdo jiný nápad? Děkuji předem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

standam*
hodnocení

0x

A co nalepit soklovy XPS(ruzne tl. pokud nepujde vyrovnat lepidlem), lepidlo - perlinu - lepidlo a pak finalku dle libosti

pt®
hodnocení

0x

"killom", čtu to manželovi a radí, abyste dal po obou stranách zídky rovná prkna, stáhnul pérama, nebo zapřít kamenama a vnitřek mezer zabetonovat do roviny. Je to levné a rychlé a výsledek bude pěkný pro oko. - stařenka

honzastary
hodnocení

0x

Dobrý den, nemáte náhodou fotografii? A jak hluboké máte základy (do nezámrzné hloubky?), propíchané roxory?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]