Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem.
Zajímalo by mne,co se pokládá kolem venkovních bazénů jako dlažba,dřevo a jiné.Kdo tam co máte a jak jste s tou ,,podlahou" spokojeni.Případně odkaz na prodejce.Já se zajímám hlavně o WOODplast,který je ale strašně drahý.Uvítal bych odkaz na něco podobné,ale levnější.Na netu je hodně nabídek,ale já chci radu o tom,co máte vyzkoušeno.
Dík za každou odpověď.
My máme kolem zapuštěného bazénu kamínky.Měli jsme nejdříve kolem dokola udělanou dřevěnou podlahu.Byla to nádhera.Krásně natřená lodním lakem,ale na zimu jsme ji vždy rozebrali.Potom nás to přestalo bavit a nechali jsme ji tam a po 1sezoně,byla škaredá ,od spodu začala plesnivět a dosti zapáchat.Vyhodili jsme to a dali kolem dokola kamínky a je to krásné,možná ještě hezčí a bez problémů a nějakého skládání.Vnoučata po nich chodí bosy a tak je to i zdravé.Jo nejdříve jsme to kolem dokola vybetonovali asi 0,5m širokým pruhem a navrch kamínky,to aby nebyly špinavé od hlíny a neprorůstala tráva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.