Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,bydlím v místech kde je hluk,sousedé atd.Potřebovala bych mít v době mezi 18-21 hodinou zavřená okna aby mohla dcera usnout.Když nechám zavřená okna není to tak slyšet ale během hodiny je v bytě nedýchatelno.Přemýšlím jak to vyřešit-pomohla by klimatizace nebo nějaký větrák?Prosím o napady rady,předem děkuji
Jito, já jsem dostala od vnoučat stolní ventilátor Zelmer. Není hlučný, pěkně kryté jsou lopatky, jsem moc spokojená. Zkuste se na něj pozeptat a nechat si předvést, jestli by vám vyhovoval. Ale fakt to pomůže.
Mařenko, je vidět, že si ten tvůj pejsánek u něho pěkně lebedí! :D
Taky mám jenom ventilátor a stačí parádně. Má 3 rychlosti, je naprosto krytý a koupila jsem tedy stojící na podlaze. Je celý z kovu a tedy těžký, jen tak se nepřevrhne. Je tichoučký. Stál okolo 800,-Kč, ale je to už cca 4 roky zpět.
Přála bych Vám ho vidět. Ano, lebedí a to doslova. Ten větráček se otáčí, pomalu, doprava a doleva a kdykoli Tobínkovi zrovna fouká na prdelku, tak vrtí ocáskem.
Dobrý den. U větráků je efekt chlazení založen na principu většího, čili rychlejšího odparu potu a tím se tělo chladí. Jinak teplota a kvalita vzduchu v místnosti je stejná. Tudíž já si myslím, že větrák pro děcko není zrovna to pravé ořechové. A tak bych asi pořídil mobilní klimatizaci, která by ani nemusela být umístěna přímo v tom pokoji, ale aspoň by trochu ochlazovala vzduch. A ty klimatizace nejsou zase tak moc drahé. Jediné, co musíte udělat je mít někde nějakou díru, kterou bude proudit venkovní vzduch. S pozdravem Laďa
Já mám něco takovéhleho, s dálkovým ovládáním, oscilací a několika programy. Výhodou je, že nezabere tolik místa, na zimu ho postavím někam do kouta, natáhnu přes něj igelitový pytel a nikde nepřekáží. seznamzbozi.cz/...
Co je to "nedýchatelno"? Horko, nebo "málo kyslíku"? V horku pomůže klimatizace, ta ovšem stejně jako ventilítory "honí" pořád ten samý (vydýchaný) vzduch. Je-li myšlen nedostatek kyslíku, pak ventilátory ani klima nepomohou, ale bude třeba přivádět zvenku čerstvý vzduch (a ten pak třeba chladit, nebo "honit".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.