Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenosti s aku šroubovákem- vrtačkou Parkside z Lidlu? Mam sice pro mé kutilské účely 2 roky starou Einhellku, ale vždycky když ji potřebuju použít, musim si nejdřív dát nabít baterku. Sice mam dvě baterky a i když ji uložim nabitou a po pár dnech vyndam, tak vydrží tak 5 minut. Prostě jak je nepoužívam, tak nedrží. Myslíte, že bych si pomohl? Je to 18V 1500mah - údajně
soused nedá na tu značku dopustit, má od nich aku, hoblík, brusky. A je to velekutil, ten fakt dělá celé dny, sestrojil si kotel na uhlí, solární ohřev bazénu, výtah a tisíce dalších věcí. Je naprosto spokojen.
Baterie na akunářadí se dá rozebrat a vevnitř většinou jsou naskládané obyčejné nabíjecí baterie,které se dají všude koupit.Nejlevněji asi v Lídlu.
No, problém je v tom, že ty články tam nejsou naskládané, ale jsou spojeny do tzv akupacku. Spojeny bývají typicky přibodovanými spojkami, ale lze je úspěšně i pájet. . Pokud je však zbytek akušoubováku vpořádku, uvažuval bych o repasi akupacku, solidnější firmy při ní používají značkové baterky, které kapacitou převyšují původní.
Jinak v úrovni Einhellu a Parkside nevidím rozdíl, je to vercajk pro kutily a tomu odpovídá jak cena, tak kvalita. Výhodou bývá, že pokud si při koupi v Lídlu schováte účtenku (což vřele doporučuji) tak do dvou let můžete při celkem očekávatelném problému nářadí vrátit. Nějaký výměny či opravy neprovádí, prostě vrátí prašule.
Aku určitě nevyreklamuje, to je jasné, ale tyhle čínský potvůrky umírají rády zejména na elektroniku.
Reklamovat můžete do 2 let ze zakona pokud není na obalu uvedeno jinak většinou tam bude 3 roky..
Ale pokud to bude nad 250 kč prašule Vám nevratí pošlou to na reklamaci což většinou vyřeší ve prospěch zákazníka... Bud novy kus a nebo Vám vymění kus za nový. To ale zaleží na tom co s tím bude...
Mám taky par věcí z Lidlu ale mohu jen říct že pro domací kutilství ideal... a stačí..
Tož já ju mám a spokojenost veliká. Teda mám ten předchozí model. Dá se na ní krásně jemně nastavit omezení krouticího momentu, sklíčidlo je prima, regulace otáček taky příjemná a baterie (obě) mají dostatečnou kapacitu i po 3-5 letech (už si ani nepamatuju, kdy sem ji koupil). Jinak celou tu dobu ju používám celkem hojně, hlavně ty 3 poslení roky, kdy rekonsruuju barák. Za ty peníze co stojí je to prostě supr hobby šroubovák/vrtačka. Sám sem si říkal, že bych šel do té nové, ale zatím nemám důvod, pač stará šlape v pohodě dál :o)
No rozdíl v Einhell a Parkside je obrovský.Po zkušenosti Einhell nikdy nekupuju.Největší šrot.Parkside je o hodně kvalitnější.Dbá alespon trochu na kvalitu.Einhell ne.Ten to napráská,at má hodně kusů a ostatní je mu u prdele.Vlastní zkušenost
Baterie musí být nikl-metal-hydrid.Ostatní baterie jsou brak,který nemá výdrž. A ty právě levné vrtačky moc nemají.
mám léta vrtací šroubovák Parkside 10,8V.Když byl nový neměl konkurenci,dlouhá výdrž,slušný výkon,parametry,,,ale jelikož jsem toho moc s tím nenadělal,stalo se že najednou nemá výdrž,vydrží dvě díry a musí se nabíjet,prostě články jsou KO,nové články nebo repas vyjdou na 1300,-Kč,jelikož nová komplet stála 999,-Kč ,tak se asi nevyplatí jí opravovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.