Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych se poradil ohledně vyřešení podlahy v podkroví. Mám v jedné místnosti OSB desky. Potřebuji dorovnat rozdíl výšky této podlahy s OSB deskami a ostatního prostoru, kde je beton, rozdíl výšky je 4,5 - 5 cm. Mám možnost nechat si udělat v podkroví zásyp Liapor OSB desky. Betonem nechci prostor dorovnávat z důvodu zatížení a praskání. Máte někdo zkušenost, poraďte, jak se rozhodnout i zhlediska ceny? Nechci zbytečně zatěžovat prostor podkroví, ale zároveň to nechci mít drahé. Díky
Dobrý den. Já bych to srovnal pomocí hobry a na to položil OSB desky plovoucím způsobem. Skladba by mohla být takováto : 20 mm hobra a na to 2 x 12 mm OSB křížem slepit v P+D a celoplošně prošroubovat. Hobra má docela dobrý kročejový útlum. Toto řešení předpokládá poměrně dobrou rovinu stávající OSB podlahy. Toto řešení je jednodušší, rychlejší a uděláte si to úplně sám. Navíc ten kročejový útlum je u hobry podstatně vyšší, jak u Liaporu. Odkaz - ceník : drevoprodej-kladno.cz/... S pozdravem Laďa
Tomasi, ja jsem prosel snad vsechny typy konstrukci a nejlepe me vysla HOBRA a lamin.podlaha, zalezi co chces za finalku v mem pripade budu navysovat pouze o 2-3cm
pr.
EPS 2x10mm = 20,-
2x OSB 12 = 260,-
HOBRA 8mm 20tun = 50,-
lamin.podlaha 7mm
celkem = 330,-/m2 navyseni o 50mm
-
EPS 2x10mm = 20,-
HOBRA 8mm 20tun = 50,-
2x OSB 12 = 260,-
koberec
celkem 330,-/m2 navyseni o 50mm
-
HOBRA 5x8mm + 2x5mm = 320,-
lamin.podlaha 7mm
celkem 320,-/m2 navyseni o 50mm
-
Hobra 4x8mm+1x5mm =235,-
1x OSB 12 =130,-
koberec
celkem 365,-/m2 navyseni o 49mm
ceny jsou 1+-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.