Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s Gas International -dodávka plynu

Od: pavelz* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den. Zvažuji přechod od plynárenské společnosti RWE ke společnosti Gas International. Jejich nabídka je lákavá. Máte prosím někdo s touto společností zabývající se dodávkami plynu do domácností zkušenosti? Předem děkuji za názory. Pavel Z.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

0x

Já budu volit mezi RSP energy a pražskou plynárenskou, zatím čekám na nové ceny plynu, které by měli zveřejnit od 1.6. Ceny u RWE už jsou nehorázné.

kotverak
hodnocení

0x

Dobrý den Pavle, já už na ně nějakou dobu topím :) a můžu říct, že jejich přístup je fakt úplně jiný než u RWE. Když u mě byl jejich obchodní zástupce, tak mi všechno vysvětlil a potom mi ještě někdo od nich zavolal (nepamatuju si moc jména :)), ale ten pán mi ještě dovysvětlil moje další dotazy, který každýho napadnou až po tom co má všechno podepsaný :) Fakt doporučuju, mají levnější plyn a ještě osobnější přístup než RWE, kde jsem se setkala jenom s arogancí ... Věra K.

breta*
hodnocení

0x

Dobrý den, také jsem v nedávné době přešel ke Gas International. Dlouhodobé zkušenosti tedy nemám, ale prozatím si je můžu jen chválit. Cenová nabídka opravdu výhodná a k tomu jako bonus profesionální, ale lidský přístup - toto dominantní dodavatelé opravdu nenabízí.

hodnocení

0x

Díval sem se, porovnával sem a vyšlo mi že se to vyplatí až při spotřebě několik tisíc kubíků. Vždyť i stálý měsíční platby ma jí vyšší než RWE!.!.! *stop*

stirecek*

Nic moc, za megawathodinu mají 990Kč včetně daně a stálý plat 115Kč.

RSP energy má 892Kč/MWh a stálý plat 118Kč za dodaný plyn. Cena distribuce se může lišit na lokalitě.

martass

Musite se koukat na aktualni cenik a hlavne cenik ktery se nabizi zákazníkům. Na srovnávačích na internetu jsou vzdycky nejdrazsi ceníky. 990kč je program volnost-tudíž smlouva bez závazku a takovy typ smlouvy je vzdycky nejdrazsi. Jinak Gas Int kromě nízké ceny nabízí i spoustu služeb, servisů a benefitů pro zákazníky, co ostatní spolecnosti nemají. :)

breta*
hodnocení

0x

Bydlím v RD, takže se mi jejich ceny oproto RWE vyplatí .Dodavatelů energií je dnes docela dost - z toho důvodu jsou i ceny různé. Já jsem ale hledal alternativního dodavatele, který mi kromě levné ceny může nabídnou také zázemí. Prostě místo, kde v případě nouze můžu přijít a problém řešit - ne po telefonu. A v případě Gas International jsem toto vše našel a jak říkám jsem spokojen. Ale každý ať si vybere sám za sebe - píšu svůj názor ;).

fandav

dobrý den, já jsem s nima taky spokojen, ceny mají dobré, jsou levnější než rwe, což je pro mě podstatné a navíc se zákazníky komunikují, což je taky důležité. takže za mě můžu jen doporučit!

stirecek*

Proti RWE mají ceny všichni nižší, protože RWE je nejdražší, ale ani GAS nemá ceny až tak světové. Jestliže s GAS ušetříte 1500Kč ročně, jinde ušetříte 3 tisícovky...

fandav

to možná máte pravdu, ale jak jsem psal, u mě také rozhodl přístup firmy, ono když člověk čte diskuze na internetu, kde se řeší jisté nejmenované společnosti, jejich přístup apod., tak si rozmyslí, s kým tu smlouvu podepíše. na mě gas působil již od samého začátku profesionálně, takže nebylo co řešit. ale každý ať si vybere to svoje. ne vždy se vyplatí ušetřit co nejvíc...

stirecek*

Vás možná zajímá přístup, někdo ale mění dodavatele kvůli cenám, třeba jako já. Přístup a jednání nebyl ani u rwe nijak neprofesionální, takže nemůžu říct, že jsem byl se službami nespokojený. Oslovil jsem ix dalších společností a solidně působí všechny, takže je to jen o ceně, nic víc nepotřebuju. Za dvacet let jsem s rwe komunikoval jen, když jsem chtěl upravit výši splátek, jinak jsem je nikdy nepotřeboval. Ostatně...změnou dodavatele změníte jen dodavatele komodity. Distribuci, odečet plynoměru, revizi potrubí a plynoměru, fakturaci vám bude zajišťovat pořád ta stejná firma jako doposud, tedy RWE.

fandav

Ale to já všechno vím, že měním pouze dodavatele a zbytek zůstane stejný. A samozřejmě nikomu nevnucuju svůj názor, každý ať si rozhodne podle svého. Já jsem se rozhodoval podle více kritérií a nejenom podle ceny. Tímto bych to asi uzavřel, jak už jsem psal, každý, ať se rozhodne sám za sebe a zvolí si pro sebe to nejlepší. Pro mě to byl Gas, pro někoho jiného to může být zase jiný dodavatel. Přeju všem hezký den!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]