Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skvrna od čokolády

Od: banaby odpovědí: 7 změna:

Poradí mi prosím někdo,jak se zbavit svrny od čokolády na bílém tričku?Už jsem to dvakrát prala s přípravkem na odstranění skvrn a nic*plac*Moc děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

0x

Dobrý den, odpověď přepisuji z knížky Tamary Mirovské "999 rad pro domácnost": Staré skvrny od čokolády na bílých tkaninách doporučujeme potřít peroxidem vodíku, nechat na 10 - 15 minu působit a potom vymáchat tkaninu ve studené vodě. Zkazit to tím už asi stejně nemůžete. Jo a ještě tu pak píše : sušit můžete na slunci nebo mrazu. Patronka

des*

Co je bílé ,tak se vypere v Savu a je to pryč.

banaby
hodnocení

to mě taky napadlo,jenže je to docela drahá a jemná košile.abych v ní neměla díru*stop**smich*

claire*

Dělá se speciální Savo na praní - Savo Perex, tuším.

banaby
hodnocení

děkuji,určitě zkusím a napíšu,zda se mi to povedlo vyčistit;)

des*

Napadlo mne to proto ,že jsme prali v Savu záclony a byly pěkně bílé,ikdyž byly zahulené z hospody.

maja123*
hodnocení

0x

Já savo už nepoužívám téměř vůbec.I s tím nejlepším se mi občas stalo,že prádlo hned,nebo po čase zežloutlo..

Objevila jsem v drogeriích DM super věc,která vypere snad všechno . Dostala jsem tím dolů už i nevypratelné skvrny od potu a deodorantu na manželových dost drahých košilích,které byly málem na odpis,nebo od trávy,dětské oblečení od mrkviček apod.

Přípravek se jmenuje PreWash. na hrdle pod víčkem má jakýsi kartáček,kterým se přípravek nanese na skvrnu a můžeš dát do pračky na jakoukoli teplotu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]