Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstraněni asfaltu z podlahy

Od: kosik* odpovědí: 3 změna:

potrebuju radu,po demontaži stare parketove podlahy mi zustal na podlaze asfalt,ta parketova podlaha byla prilepena asi asfaltem,nemate někdo zkušenosti jak odstranit tento stary asfalt,děkuju za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Zkuste technický benzín. ;)

jabraka*
hodnocení

0x

Ten benzín poradil asi starý hasič!Samozřejmě se tím dá odstranit,ale jak vysvětlíte případný požár pojišťovně?

Z většího se dá za tepla oškrabat a povrch srovnat.Stejně na to budeš dávat nějakou stěrku,na vrstvě asfaltu držet bude.

JABRAKA

arakain77*
hodnocení

0x

Asfalt jde odstranit obyčejným sádlem.Trošku se nechá při pokojové teplotě ohřát a pak se třeba prstem natře na špinavé místo.Po chvilce se setře třeba hadříkem.Předtím doporučuji co nejvíc odstranit třeba nožem,nebo špachtlí.

Určitě to nepáchne jak benzín.Funkční to je.

PS:Mám to od babičky.Drhla mne sádlem,když jsem se ,,zajebal"na stavbě.

doplněno 29.05.11 17:58:

Po dalším čtení ve mě hlodá otázka,z čeho chcete ten asfalt odstranit?Jestli z betonu,na kterém byly parkety a nebo z těch parket.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]