Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
renovoval jsem si pokoj do modernějšího stylu a mám v něm skoro uprostřed dřevěný nosný sloup. Chci změnit jeho barvu, ale zároveň chci, aby třeba v budoucnosti se dal zase vrátit do původní podoby, jako je teď. Takže přestříkání sprejem nepřipará v úvahu. Můžete mi poradit nějaký způsob, co s tím mám provést, abych ho měl podle sebe? Díky
Dobrý den. Tak to chce něčím obložit a ten obklad potom můžete nabarvit, vybarvit, a prostě zmastit třeba tím sprejem. Asi bych na každou plovu natloukl malými hřebíky hoblované laťky ( třeba 8 x 20 mm ) těsně vedle hrany a na to už nalepil třeba Alkaprenem, nebo tekutými hřebíky sololit silný 3 mm. tím by se teoreticky mohl celý rozměr trámu zvětšit o 8+3+8+3 = 22 mm na každém rozměru. Jo a můžete to celé otapetovat, aby se zakryly ty hrany. Následná likvidace bude triviální a na tom trámu to nikdo nepozná. S pozravem Laďa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.