Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dřevěná podlaha - jak ji opravit

Od: zabkag® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,opravuji si srtarý domeček a potřebovala bych poradit jak na podlahu.Původně jsem ji chtěla zakrýt OSB deskami a linoleem,ale toužím po tom zachovat ji.Poradíte mi prosím někdo jak na ni?Asi by potřebovala vybrousit/ nevím čím/ jsou tam asi 2 desky malonko poničené červotočem,nevrže jen malonko pracuje když se po ní chodí,ale to je nepatrné.Cím pak ošetřít?děkuji Gábi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

1x

Já bych byla také pro, zkusit to nejdříve rejžákem. Zbroušením se stenčí podlaha, sice ne moc, ale stenčí. - stařenka

des*
hodnocení

0x

Pokud to má zůstat jako staré,nedá se to nijak brousit.Kouzlo patiny je právě naopak,vystouplé suky prošlapaná místa, no a staré podlahy se jen drhly v sobotu rýžákem,pěkně do bíla...I ten čevotoč tam pasuje...Jen aby to dalo méně práce,tak jen natřít bezbarvým hydrovoskem a vyleštit.

hodnocení

děkuji za radu,ale je to zašlé a to nevím jestli vydrhnu rejžákem..

des*

No možná napoprvé ne ,ale jde to, stará dobrá Helada,fungovala dobře.Unás se přezouvalo do pantoflí odjakživa,tak se ani neušpinilo.

arakain77*
hodnocení

0x

a odkud jsi Žabičko?

Jestli to nebude daleko,rád se s vybroušením nabídnu.Mám na to takový velký obludný stroj,který to krásně vybrousí původním způsobem krásně do roviny.Dá se to i nalakovat.

Kontakt,pokud bude zájem,dej do vnitřní pošty.

ARAKAIN

hodnocení

Já to s tou vnitřní pošrou moc neumím,Jsem od Olomouce a byla bych ráda.Děkuji za nabídku Gábi

arakain77*

V horní liště je VNITŘNÍ POŠTA.Klikni na ni a máš tam mou adresu.

jabraka*
hodnocení

0x

Před pár lety jsem pomáhal kamarádovi s prkny na podlaze.Vytahali jsme hřebíky a prkna otočili.Po přebroušení smirkovým plátnem rotační bruskou byla podlaha jako nová.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]