Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrenovovany stary komin

Od: luck* odpovědí: 4 změna:

Dobry den,tak jsem zrenovoval 3.stare kominy.Vyvlozkovani atd.Cely komin jsem z omitnul,natahl i s rozky do perlinky flex.lepidlem Knauf.Vse mam hotove -zabrousene,no proste uz dat finalni upravu a nenechat to cele sede.Tak se ptam?

Je lepsi to natahnout treba marmolitem,nejakou silikatovou barvou,treba neco jineho? dekuji za kazdou radu a preji hezky den.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladajaskva*
hodnocení

0x

Dobrý den. Když už jste se s tím komínem tak vyhrál, tak bych tam asi natáhl ten Marmolit. A to z důvpdů, že je přece jenom nejodolnější ze všech finálních povrchů. Navíc, nad horním opechováním se zřejmě bude vytvářet při sněžení nějaká silnější vrstva sněhu, a tomu nejlépe odolá ten Marmolit. Nebo to natáhnout silikonovou finálkou. Pořád lepší, jak to pouze natřít tou barvou. V poslední době se dost využívají velkoformátové obklady. Z dálky to vypadá dobře, ale z blízka mě to na domě vadí. Je to jako plastový komín. S pozdravem Laďa

des*

Takhle jsem dělal komín také.Finálně jsem ho nastříkal pistolí Lukofobem.Myslím že to na několik let stačí.

ladislavtikal*
hodnocení

0x

dobry den deal sem komin jako vy a na finalku sem pouzil suchou smes slechtene omitky kterou se natrel akrylovou barvou kterou sem si nechal pripravit za 150 kč a tim sem to natrel je omyvatelna a po trech letech uplne v pohode

Zrenovovany stary komin
ladislavtikal*
27.05.11 07:04

barva

Zrenovovany stary komin #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]