Nejste přihlášen/a.
co pak je to za leskly material na strope, chci neco podobneho delat
doplněno 26.05.11 21:06:napada me leskla PVC folie nebo neco podobneho
Myslím, že v prostoru jsou jen přírodní materiály, a že na stropě je sklo. To je můj názor. - stařenka
Stando,ta samolepka se dá lepit celkem snadno těsně k sobě.a nastavení lze na dobrém povrchu těžko rozeznat.Celoplošné folie jsou na napínaném stropě v různém provedení,zrcadlové jsem ještě neviděl,ale asi jsou to ty na tom obrázku.
JABRAKA
doplněno 27.05.11 17:55:Napínané stropy "Lack folie"
JABRAKA
kluci, co vim tak zrcadlova folie tak krasne kopiruje povrch, ze z toho hezke zrcadlo byt nikdy nemuze
Ale sam sem o necem takovem taky uvazoval no.. alespon do predsine, kde mam snizeny hodne podhled... a i mozna jinde - pod patrem na spani... tam bude jeste nizsi.. takze taky budu hledat..
Ptal jsem se na cenu zrcadla... a asi 800 nebo 900 za m2 coz je celkem dost.. kdyz uvazim kolik bych potreboval, yb to za neco stalo.. navic uchyceni takovyho velkyho skla.. to bude neco vazit.. nemluve o doprave do bytu... a po schodech v dome.. atp...
Ale porad po necem pokukuju no
btw: do loznice.. nvm nvm... to bude jak v hotelu ve vegas
jinak teda kde spis bys ani zrcadlo mit nemel.. udajne ze se vzbudis a muzes se leknout... ne jako ze se leknes jak vypadas.. ale kdyz ses rozespalej a zmatenej.. a najednou se proberes a vidis cloveka... prej sok :D
pokukoval jsem po samolepce pro kuchyn dvirka vysoky lesk, ale urcite nedosahnu stejneho efektu jako u napinanem strope
uvidime, tak za 14dni zacnu tvorit niky na strope, stene apod. do te doby neco vyberu
doplněno 27.05.11 20:57:to marabu:
ono ano nejde o zrdcadlovy efekt, to opravdu nechci, ne ze bych mel problem v loznici max. kdo to vedle me spal
jeste nejsem na 100% rozhodnuty mozna pujdu do barvy, tapety viz. obrazek, ale vpodstate puju podobnou cestou viz. ukazky, ktere jsem sem dal
musim to nejak vyresit, budu mit neco jako apartman v dome tj. loznice, obyvak (na lenoseni) a koupelnu cca 12x5m2 (1/2) podkrovi
koupelna bude oddelena sklenenyma dverma a loznice pouze stenou s otevrenym vstupem, i kdyz to bude oddelene, tak pohledove to na sebe bude navazovat
Koukni do těch katalogů, třeba tě něco cvrnkne do nosu. Ten Vikuor by nebyl marný. vink.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.