Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit v domě zápachu z cigaret

Od: zoufalka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, kdo může poradit, jak se zbavit zápachu z cigaret? 3/4 roku máme koupený domek. Ještě tam nebydlíme, takže větráme vždy, když přijedeme. Stěny jsou už vymalované, okna natřená, ale pořád je tam cítit zápach. Bývalí majitelé byli silní kuřáci. Když si čichnu ke dveřím, také jsou načichlé. Existuje vůbec něco, co by nám pomohlo zbavit se toho zápachu? Do budoucna plánujeme i výměnu dveří, ale nejsem si jistá, zda to pomůže. Děkuji za případné odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Doporucuje se nacichle veci bud vyhodit, nebo pretrit octem. Zkuste nadobky s octem rozmistit po dome, ocet je vynikajici absorbent pachu.

hodnocení

0x

Já bych zkusila udělat octovou vodu a vyvařit ji do vzduchu, nechla nějaký čas a pak vyvětrat průvanem. ;)

krkovicka*
hodnocení

0x
Kromě octu bych doporučila čínské vonné tyčinky,smrdí to víc než cigarety ale aspoň to na čas přebije.

hodnocení

0x
čistička vzduchu SUPER-PLUS je domácí čistička vzduchu pro běžné místnosti do cca 50 m3cena 3.900,- Kčvíce o čističi vzduchu SUPER-PLUSčistička vzduchu SUPER-PLUS-TURBO je výkonná čistička vzduchu pro větší prostory do cca 100 m3cena 6.900,- Kčvíce o čističi vzduchu SUPER-PLUS-TURBONOVINKAčistička vzduchu SUPER-PLUS-ECO je čistička vzduchu pro menší prostory do cca 50 m3cena 4.900,- Kčvíce o čističi vzduchu SUPER-PLUS-ECOdoplněno 22.05.11 16:09:Čistička vzduchu Daikin MC 707 VM zajistí vyšší komfort dýchání nejen pro alergiky a astmatiky. Díky unikátní technologii Flash Streamer dosahuje vyšší účinnosti čištění vzduchu. Odstraní 99,6% těžkých alergenů (roztoče, pyly a plísně)! Účinně odstraňuje cigaretový kouř, zápach z cigaret a nepříjemné pachy. Díky modernímu designu a výborné spolehlivosti je vhodná pro domácnosti, kanceláře a menší restaurace. Čistička Daikin získala navíc od STATNIHO ZDRAVOTNÍHO ÚSTAVUhygienické posouzení pro použití ve zdravotnictví. Více informací a aktuální cena čističky vzduchu Daikin MC707 ...*jasne*
krkovicka*
Teď malé opomenutí-myslím že ocet za 8.90kč je levnější.Ale chválím! ;)

Beru to z chlapského tedy technického hlediska ;)

pt®

Já našla také jednu čističku vzduchu a je levná a mají ji v IKEA:

PATRULLČistička vzduchu2 490,-

IKEA FAMILY cena
1 490,-

janijka*
hodnocení

0x

Já mohu doporučit mnou nedávno objevené katalytické lampy/.... Je to něco blíže přírodní bázi vlastně i takový interiérový prvek, nepřetechnizované, žádná elektřina. Funguje skvěle na všemožné pachy.

hanz*
hodnocení

0x

Nevím jestli se ještě vyrábí, ale jistý přípravek v rozprašovači se jmenoval myslím JASA..kupoval jsem ho před cca 10lety a skutečně fungoval. V té době, co by svobodný mladý muž, když jsem se vrátil ze zakouřené restaurace a oblečení bylo silně cítit kouřem- nebylo nutné je hned prát, ale nastříkat JASOU a do rána byl zápach pryč. Fungovalo to tak, že zápach se "navázal" na vůni a ta vyprchala do vzduchu..opravdu to fungovalo..doporučuji i na starý čalouněný nábytek apod...Prodávalo se to v drogeriích..H.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]