Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde v Praze je velkobazar nábytku?

Od: krkovicka* odpovědí: 8 změna:
Otázka zazněla.Děkuji za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Jeden byl u Libeňáku, nevím jestli ještě funguje.

Druhý, taky nevím jestli ještě funguje ale věřím že ano je v Jesenici. Mají tam hangáry plné krásných věciček, když jsem tam byl minule na kukačku tak mi nakonec bylo auto malý! Jeslit ještě fungují tak doporučuji, zkusím najít jejich web...

marabu*

libenak myslim out

krkovicka*
hodnocení

Mám za to že někde na Zličíně,ale tam snad nic není,ne?
krkovicka*
hodnocení

Není to megabazar čertík?Něco jsem na netu našla.Opravdu je to tam dobrý?Žádna zatuchlina?Prosím odpovězte.spěchá to.Děkuji hope ;)
hop®

Jojo, to bude ono, moje chyba - není to až v Jesenici, je to Vestec, za pražskými Kunraticemi. Pokud se tento bazar během posledních několika měsíců rapidně nezměnil k horšímu (což nepředpokládám), tak opravdu doporučuji návštěvu!

krkovicka*
hodnocení

Hope,pozdě,ale přece.Děkuji moc!
hop®

Omlouvám se, dříve jsem to nestihl... *hi*

janmega*
hodnocení

0x

Na libeňáku nic není přestěhovali se do Vršovic, kousek nad KOHINOREM na hlavní co jezdí tramvay.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]