Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přídavný zámek na dveře - jaký?

Od: dery* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám dveře na dvůr, které se otevírají ven. Ráda bych je zabezpečila ještě přídavným zámkem - můžete mi prosím nějaký doporučit? Nikde jsem nenašla nic na dveře otevírané ven, vše je pouze pro dveře dovnitř.

Díky za tipy.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ten samý problém jsem řešil tak před 25 lety... Bohužel ani tehdejší sortiment nevyhovoval pro ven otvíravé dveře, sehnal jsem jen polský přídavný zámek, který se na úzký rám balkonových dveří nedal namontovat. Ani výškový rozdíl křídla vůči zárubni nevyhovoval. Nakonec jsem zámek částečně zadlabal do zárubně a protikus namontoval na dveře. Na funkci to nemá vliv...

des*
hodnocení

0x

Tady je jich do aleluja- atypklic.cz/...

dery*
hodnocení

Dik...ale stejne tam nemuzu najit nic moc pro dvere otevirane ven... *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]