Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápach v lednici

Od: malina* odpovědí: 7 změna:
poraďte prosím jak odstranit zápach z lednice. Někde jsem slyšela, že se má do lednice něco dát, ale nepamatuji si co. Nevíte někdo?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj,nejlépe vymýt lednici octovou vodou.Pak vlož do lednice otevřený sáček s práškem do pečiva.

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Lednice se musí nejdřív pořádne vymejt, ale všude, i ve škvírkách. Ta octová voda je dobrá, taky trochu jaru, ale chce to fakt pořádně a víckrát a nakonec vytřít jen vodou. Prodávají proti zápachu takový krabičky nebo pytlíky nebo takový jako houbičky. Prodávají to v drogerii, ale jak se to menuje už nevím. O jejich funkci mám trochu pochyby, protože jsme kdysi vše vyzkoušeli a nejvíc pomáhá čistota a včas smradlavé věci vyhodit.:)

vedeme
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Souhlasím s tím, že je třeba začít s vyčištěním celé lednice a pak vám doporučuji koupit si pohlcovač pachů do lednice od EURONY. Likviduje zápach, vlhkost a také etyl, který napomáhá rychlejší zkáze potravin. jednobalení vydrží až 3 měsíce a je skutečně za babku...:)

Nelze ho koupit v běžných obchodech, jedná se přímý prodej. Kontaktujte mne pro více informací.

xixe*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahojky mě stoprocentně vždycky pomůže když lednici řádně vymeju purovou vodou s octem.Octu nesmí být malinko ,ale ne mnoho stačí tak malá štamrdle.
Pak opláchnout čistou vodou a vysušit.
Vážně vymít každou škvírku a důkladně a veškeré plice a části ,které lze vyndat vymít v umivadle zvlášt purovou vodou soctem.
Přeju hodně štěstí
miljan*
pravidla.cz/
peter*
Najlepším prostriedkom proti zápachu z ladničiek je nasypať na menšiu plochu sodu bicarbónu a máte po zápache.
spackula*
Souhlasím, že je nejlepší lednici nejdříve odrazit a umýt.Ale když nemám čas, tak tam dám na talířku vysypaný prášek do pečiva a je po zápachu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]