Nejste přihlášen/a.
Auto je jeep. Zajima me horni cast, proti slunci, desti, snehu. Spodek bude klidne trava.
Jde mi o velice levnou variantu. Design vubec neresim. Alternativni reseni jsou vitana (hlina jako pojivo misto malty apod.)
Klidne z neceho, co se vali ve vetsim mnozstvi na odpadaku.
Jak byste na to sli? Dekuju!
Dobrý den. Nejjednodušší je udělat přístřešek, který je opřen o stěnu domu. ale to by už asi nebylo laciné, bo estetická stránka věci není laciná. Takže něco podle obrázku. S pozdravem Laďa
Tohle ale asi nebude nejlacinější provedení (nemá to daleko ke garáži). Tazatel zdůrazňuje, že mu na vzhledu nezáleží. Já bych se přikláněl k té trubkové konstrukci (lešení) a na střechu buď plachtu (ta má ovšem svá omezení), nebo vlnitý laminát. Proti slunci, sněhu a dešti naprosto dostačující.
Dobrý den. Vy u těch návrhů z lešeňových trubek jaksi zcela mimo realitu předpokládáte, že je dotyčný má lešeňové trubky i s žabkama , nebo, že je sežene za facku ( že by je zcizil, nebudu vůbec brát v úvahu ). Takže výskyt zrovna lešeňových trubek někde na šrotišti je velmi sporadický a žabky se tam vyskytují pouze čerstvě narozené a kvákající. Kdybyste se lépe podíval na ten náčrt, tak byste zjistit, že polovina toho přístřešku je z drnů a hlíny a duhá polovina je asi tak 50 x lacinější, jak z nových lešeňových trubek a asi tak 10 x lacinější, jak z trubek dotáhnutých z kovošrotu. A pořád mě není jasné, kde vezmete ty žabky. To je ztěžejní záležitost. Jistě, může to svařit, zabetonovat do patek a pod, ale ta cena určitě bude vyšší, jak u konstrukce ze dřeva. S pozdravem Laďa
Lešenářské trubky mám, v délce 4 a 2 m. Žabky a spojovací trny také mám. Chtěl bych zabetonovat kousky trubek většího průměru a do toho zastrčit ty lešenářské trubky, takže by se spodek nemusel větrovat. Teď ale nevím, co je lepší, zdali ta plachta nebo ten vlnitý polykarbonát. Plachta by se asi musela na zimu snímat. V jaké ceně za m2 je ten vlnitý materiál?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.