Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahradní pumpa Lila 75

Od: plechacek* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Dnes se nám rozbila pumpa Lila 75. Nemá ji někdo z Vás doma třeba nevyužitou? Nová stojí spoustu peněz, tak pokud by někomu jen překážela doma, určitě bysme se domluvili. Děkuji mnohokrát

Zahradní pumpa Lila 75

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, popište co se rozbilo. Jednou mi ji mráz roztrhl, vzal jsem to do práce kde mi ji kolega svařil. Ta vaše se dá taky třeba opravit.

plechacek*
hodnocení

je prasklý jeden ten litinový běhoun co jezdí v tom válci. Věřím, že to by se svařit dalo. Horší je úplně vymletý úchyt páky na zadní stěně těla pumpy.

Zahradní pumpa Lila 75 #2
1jara*

Kouknu zda ten běhoun nemám, úchyt by se dal vyvložkovat třeba i špuntem z tvrdého dřeva. Odkud jste? Napište do schránky, když budu mít tak dám vědět.

doplněno 22.05.11 12:24:

Některé díly se dají koupit, což asi víte.

NÁHRADNÍ DÍLY | R/...

jabraka*
hodnocení

0x

Ještě minulý týden jsem ji měl namontovanou na zahradě.Protože jsem ji nepoužíval už několik sezon,odvezl jsem ji do sběru.

Už jednou jsem ji renovoval.Většinou stačí vyměnit kožené manžety a kožené zpětné ventily se závažím.Pokud vznikne vůle na čepech kyvné váhy a čerpací hřídele na páce,tak se to neobejde bez vyfutrování otvorů.Původní lojové těsnění kolem hřídele jsem vyměnil za teflonovou šňůru,zvýší se trvanlivost a nenasává se tudy falešný vzduch.

Většina součástí na pumpu je k dostání v železářství.

JABRAKA

plechacek*
hodnocení

tam jde spíš o ten vymletý úchyt viz obrázek a zpráva nad touhle Vaší. Škoda, že se nám neporouchala dřív:(:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]