Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám pračku indesit WITP 82 zhruba 3 roku, z toho 1,5 jsem ji skoro nepoužívala. Když ji zapnu na jakýkoli program před odstřeďováním začne blikat kontrolka a pračka se zactaví. Musím program vynulovat a nastavit jen na odstřeďování. Navíc při doprání mi z pračky čas od času vyteče trošku vodu. Nevíte kolik by tak stála oprava? Děkuji moc.
Dobrý den,máme doma tu samou pračku,měla jsem ten samý problém ,koukněte dole na pračce jestli nemáte plný filtr,mě taky neždímala,ale jinak je pravděpodobný problém v prográmatoru ,oprava stojí cca 3000 korun,a teče nám,také ze spoda je hadice s takovou velkou matkou,ta hadice je většinou zpuchřelá,možná postačí výměna,hadice stojí 50 korun.MĚJTE SE HEZKY.HANKA.
Měl jsem podobný problém. Pračka někdy z ničeho nic vypustila a napustila vodu. Opravář mně za dvě stovky sdělil,že je vadný programátor a stojí asi 2 500,-Kč. Odšrouboval jsem kryt a desku programátoru odpojil od konektorů ( nutno si poznamenat kam je zase vrátit ) štětcem odstranil prach a Kontoxem důkladně prostříkal konektory a všecny spoje. Pračka pak ještě jela skoro 2 roky. Pokud máte někoho šikovného, za pokus to stojí. PŘEJI ÚSPĚCH.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.