Nejste přihlášen/a.
Klíč mám, jde otočit jen trochu, mám ten zámek u sklepa, potřebuji tam nějaký věci vyndat. Zámek je Made in China
Díky za rady. Kladívkem poklepání nepomohlo, náhradní klíč jsem otáčela v kombinačkách a jen se zkroutil
Dobrý den. Bývá to vzpříčená vazeĺína. Tu je potřeba nějak aktivovat. Tím WD 40 by to zřejmě šlo. Ale mezi námi, když už máte pouze jeden klíček, tak bych to zlikvidoval a nahradil nějakým lepším, třeaba FAB, protože sklepní kóje je takový trezor. Takže je potřeba ho trochu znedobytnit. S pozdravem Laďa
Poklepání kladívkem nestačí, je třeba hrubá síla. Do oka zámku strčit nějaký kovový předmět ( šroubovák) a na něj blízko u oka pořádně kladivem praštit. Pak už jen ta pilka na železo ( stačí plátek obalený hadrem ). Předem si ovšem koupit zámek nový a kvalitnější, třeba FAB. Patronka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.