Nejste přihlášen/a.
Mám prosbu. V garáži se mně začíná drolit betonová stěrka. Je postavená před asi 25ti lety. Beton pod stěrkou nic moc a pod koly se začína rozpadávat. Porosím o radu jak ta místa alespoň dočasně provizorně ošetřit. Něčím napenetrovat? Co dál?
Díky za radu
"docent", my jsme použili na vysprávku podlahy v garáži "ROT 01" v 9kg balení od firmy "Bralep". Je to český výrobek a není drahý. Není vhodný na venkovní použití, ale do kryté garáže ano.- stařenka
Dobrý den. Problém je v jedné věci. Jakýkoliv sanační systém funguje, pokus je podklad soudržný a nerozpadá se sám o sobě. Mám neblahé tušení, že to mu Vašemu problému pomůže jedině flexka a bourací kladivo. Flexou udělejte zážezy, které přesně ohraničí to špatné místo a bouracím kladivem to odsekejte. Potom vymést, vysát, napenetrovat, nejlépe nějaký adhezní můstek a celé to vybetonovat novým potěrákem. S pozdravem Laďa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.